Nieuws van InnoFra

Fijne Feestdagen

2022, wat een mooi jaar! We hebben interessante samenwerkingen mogen opzetten en uitbreiden. Samen met u was het zowel op zakeljk als persoonlijk vlak een succesvol jaar. We wensen u fijne feestdagen en een gezond 2023 toe.

Eindejaarsborrel 2022

2022 was een mooi jaar waar wij hard gewerkt hebben aan zowel nieuwe projecten als huidige projecten. Aan het einde van het jaar kijken we dan ook met veel plezier terug op een succesvol jaar.. en dat doen we dan met een hapje en drankje.

Nieuwe samenwerking met de Gemeente Delft

De gemeente Delft was op zoek naar een kwartiermaker. Binnen InnoFra hebben wij altijd een andere benadering van de markt en bieden wij andere oplossingen, dus hebben wij onze organisatie in een duobaan constructie aangeboden. Onze onderbouwde aanbieding maakte de gemeente Delft nieuwsgierig met als gevolg dat wij deze geweldige opdracht mogen uitvoeren.

Esri Nederland en InnoFra werken samen!

Esri Nederland en InnoFra werken samen om nog meer rendement uit jouw Arcgis te halen. Het resultaat van deze samenwerking is dat projecten zoals Integraal Gebiedsgericht Werken gemakkelijk kunnen worden voorgelegd en besproken met verschillende Interne- en externe stakeholders!

Blog: Hemelwater houd het vast!

De grond gebruiken als buffer voor hemelwater, hoe denken ontwikkelaars en woningstichtingen hierover? Gerrit Hasperhoven, voorzitter van de InfraCampus Stichting IKN, zelfstandig adviseur voor gemeenten en partner van InnoFra deelt zijn kennis in een blog op de website van Urban-Innovators.

InnoFra aan de slag in gemeente Teylingen

Aantrekkelijke winkelgebieden in Teylingen, nu en in de toekomst. De gemeente heeft onderzoeken gedaan en is in gesprek gegaan met de samenleving. Met deze mensen heeft de gemeente samengewerkt om de visie en het programma te maken. Vanuit InnoFra zijn Frans Gersen als programmamanager en Peter de Visser als strategisch adviseur eind mei gestart in dit project.