Nieuws van InnoFra

Andrew bedankt en welkom Niels

GIS-specialist Andrew Arlaud gaat InnoFra verlaten voor een nieuwe stap in zijn carrière en geeft het stokje door aan Niels van de Pol. We bedanken Andrew en stellen Niels aan je voor!

Esri Nederland en InnoFra werken samen!

Esri Nederland en InnoFra werken samen om nog meer rendement uit jouw Arcgis te halen. Het resultaat van deze samenwerking is dat projecten zoals Integraal Gebiedsgericht Werken gemakkelijk kunnen worden voorgelegd en besproken met verschillende Interne- en externe stakeholders!

Blog: Hemelwater houd het vast!

De grond gebruiken als buffer voor hemelwater, hoe denken ontwikkelaars en woningstichtingen hierover? Gerrit Hasperhoven, voorzitter van de InfraCampus Stichting IKN, zelfstandig adviseur voor gemeenten en partner van InnoFra deelt zijn kennis in een blog op de website van Urban-Innovators.

InnoFra aan de slag in gemeente Teylingen

Aantrekkelijke winkelgebieden in Teylingen, nu en in de toekomst. De gemeente heeft onderzoeken gedaan en is in gesprek gegaan met de samenleving. Met deze mensen heeft de gemeente samengewerkt om de visie en het programma te maken. Vanuit InnoFra zijn Frans Gersen als programmamanager en Peter de Visser als strategisch adviseur eind mei gestart in dit project.