Esri Nederland en InnoFra werken samen!

Esri Nederland en InnoFra werken samen om nog meer rendement uit jouw Arcgis te halen. Het resultaat van deze samenwerking is dat projecten zoals Integraal Gebiedsgericht Werken gemakkelijk kunnen worden voorgelegd en besproken met verschillende Interne- en externe stakeholders!

BORG-Methodiek

De hieraan ten grondslag liggende BORG-methodiek helpt u bij het inrichten van een transparante, toekomstgerichte bedrijfsvoering en zorgt voor verbinding met de leefomgeving vanuit alle domeinen in uw organisatie, waarmee beleid tot en met uitvoering aan elkaar worden gekoppeld.

GIS BORG

InnoFra heeft hiervoor het GIS BORG dashboard om ArcGIS heen ontwikkeld als een web-omgeving waarin alle relevante datasets in de leefomgeving zoals assets, beleidsontwikkelingen en integrale programmering via kaartlagen middels analyses kunnen worden gevisualiseerd. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld uw Integraal Gebiedsgerichte projecten gemakkelijk worden voorgelegd en besproken met verschillende interne- en externe stakeholders.

meer informatie?

Maar de GIS BORG kan veel meer! Bent u benieuwd wat de GIS BORG voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een demo aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

logo GIS BORG

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologie├źn zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologie├źn kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.