BeheerMeester

BeheerMeester: uw partner in beheer openbare ruimte

BeheerMeester zorgt dat de inrichting en het beheer van de openbare ruimte binnen uw gemeente op orde zijn. U kunt vertrouwen op onze adviseurs bij het opzetten of verbeteren van uw bedrijfsvoering. Ook ondersteunen wij u graag met inhoudelijke bijdragen, zoals:

  • Formuleren van beleid
  • Operationaliseren van beleid
  • Programmeren van beheer en onderhoud
  • Inventarisatie

Monitoren

Onze adviseurs beschikken vanzelfsprekend over een grondige vaktechnische expertise. Daarnaast zijn zij bekend met de gemeentelijke organisatorische en bestuurlijke verhoudingen. Door middel van Zero Based Begroten zorgen we voor een solide financiële basis onder het beheer.

Projectregisseur

Schakel BeheerMeester ook in voor het managen van uw projecten. Met onze achtergrond in het beheer van de openbare ruimte weet u zeker dat wij uw eisen en wensen begrijpen. Beheerbewust ontwerpen is hierbij voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze adviseurs zijn tevens uw partner op het gebied van ontwerp en engineering en nemen zo nodig ook directievoering en toezicht of toetsing bij de uitvoering voor hun rekening.

BeheerFilosofie

Alle advisering en inzet van BeheerMeester is maatwerk. Onze jarenlange ervaring in het beheer van de openbare ruimte hebben wij daarnaast vertaald naar onze BeheerFilosofie – een totaalconcept voor optimaal en duurzaam beheer van de openbare ruimte

Meer weten?

Lees meer over de BeheerFilosofie van BeheerMeester
Download de brochure over het BORG-concept
Download de leaflet over Zero Based Begroten

Neem contact op

beheermeester

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.