Nieuw bedrijfsvoeringsconcept

Na 20 jaar van uitdagingen, samenwerkingen en groei, staat InnoFra en haar bedrijfsonderdelen aan de vooravond van een prachtige nieuwe fase in haar bestaan. Het afgelopen decennium hebben we ons succesvol gericht op het bouwen van een stevig fundament op gebied van kennis delen en borgen middels innovatieve product- en dienstverleningsconcepten waarmee we prachtige projecten en opdrachten hebben mogen ondersteunen.

Niet alleen onze omgeving, maar ook de wereld van InnoFra verandert constant en daarom gaan we onszelf opnieuw uitvinden vanuit onze ervaring en de bedrijfswaarden die we de afgelopen 20 jaar hebben ontwikkeld. We hebben besloten om een gedurfde stap te zetten naar nieuwe manieren van werken die beter passen bij onze toekomstvisie op kennis delen en borgen.

Tijdens de 1e fase zullen we afscheid nemen van het traditionele kantoorconcept en overstappen naar een meer flexibele benadering. Dit betekent dat we met ingang van 1 april afscheid nemen van ons vaste kantoorkamers en plaatsmaken voor flexplekken- en vergaderingen op de huidige locatie op de Kanaalpark maar ook elders. Deze verandering stelt ons in staat om dynamischer te zijn, onze mobiliteit te vergroten en onze werkomgeving beter af te stemmen op de behoeften van ons team en onze klanten.

In september bestaat InnoFra en haar bedrijfsonderdelen 20 jaar en we willen dan van start gaan met het tweede deel van ons nieuwe bedrijfsvoeringconcept.

Deze 2e fase zal inhouden dat we ons kennisdelen en borgen binnen onze toekomstvisie willen gaan uitwerken en we willen deze fase ook aangrijpen om met onze partners en klanten hierover in gesprek te gaan. We gaan iets nieuws toevoegen aan ons bedrijfsmodel en daarmee ook weer terug naar de kern: verbinding zoeken met de “hoeders van de openbare ruimte”, de beheerders en ontwikkelaars in het fysieke domein, door op een nieuwe manier met hun kennis te delen en te borgen en ze een stevigere positie te geven in hun organisatie. Een tipje van de sluier opgelicht: wat we gaan doen komt voort uit het Integraal Gebiedsgericht Werken (IGW) en de BORG methodiek. We leggen daarbij de verbinding tussen wat op academisch niveau wordt ontwikkeld met de dagelijkse leefwereld van de beheerder van de fysieke leefomgeving.

Hoe we dat gaan doen, daarover meer in een volgend bericht.

Laten we samen deze nieuwe fases van InnoFra omarmen en er een groot succes van maken.

Schermafbeelding 2024-03-11 143940

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.