Ketenpartnerschap

Naast de partners die werkzaam zijn binnen onze netwerkorganisatie, werk InnoFra samen met verschillende ketenpartners. Dit kan zijn op projectbasis, maar ook door gezamenlijke dienstverlening en productontwikkeling.

Esri goed.

Esri

Het ArcGIS-platform van Esri voorziet in een systematische dataopslag van allerlei typen data om vragen objectief en betrouwbaar van een antwoord te kunnen voorzien.

Esri

Het ArcGIS-platform van Esri voorziet in een systematische dataopslag van allerlei typen data om vragen objectief en betrouwbaar van een antwoord te kunnen voorzien.

Esri en InnoFra werken samen om nog meer rendement uit uw ArcGIS te halen.

De hieraan ten grondslag liggende BORG-methodiek helpt je bij het inrichten van een transparante, toekomstgerichte bedrijfsvoering en zorgt voor verbinding met de leefomgeving vanuit alle domeinen in jouw organisatie, waarmee beleid tot en met uitvoering aan elkaar worden gekoppeld.

InnoFra heeft hiervoor het GIS BORG dashboard om ArcGIS heen ontwikkeld als een web-omgeving waarin alle relevante datasets in de leefomgeving zoals assets, beleidsontwikkelingen en integrale programmering via kaartlagen middels analyses kunnen worden gevisualiseerd. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld jouw Integraal Gebiedsgerichte projecten gemakkelijk worden voorgelegd en besproken met verschillende interne- en externe stakeholders.

Maar de GIS BORG kan veel meer! Ben je benieuwd wat de GIS BORG voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een demo aan en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

stichting-communicatie

Stichting Communicatie

Impactvolle trainingen, coaching, assessments en organisatieontwikkeling voor de zakelijke markt

Stichting Communicatie

Impactvolle trainingen, coaching, assessments en organisatieontwikkeling voor de zakelijke markt

Stichting Communicatie ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van de effectiviteit van medewerkers. Dit doen wij met behulp van een multidisciplinair team aan de hand van vier activiteiten:

  • werving & selectie
  • organisatieontwikkeling
  • coaching
  • opleiding en training

Effectiviteit binnen een organisatie staat bij ons centraal. Zit de juiste medewerker op de juiste plek? Hoe kunnen uw medewerkers succesvol(ler) worden in hun functie? Hoe kunt u blijven investeren in uw mensen in een veranderende omgeving? Wanneer uw medewerkers optimaal functioneren ziet u dat terug in hun plezier en rendement.

Voor InnoFra verzorgen wij de opleiding KennisCoach. In de dienstverlening van InnoFra is het borgen van kennis belangrijk, zodat de door InnoFra in gang gezette ontwikkelingen geïmplementeerd worden in de organisatie. Als KennisCoach dragen de professionals van InnoFra hun kennis over en helpen zij organisaties en medewerkers met hun (door)ontwikkeling. In de opleiding leren wij toekomstige KennisCoaches in samenwerking met hun opdrachtgever en diens organisatie te ontdekken waar ieders kracht ligt en die zo optimaal mogelijk in te zetten. Dit gebeurt van operationeel tot tactisch en strategisch niveau.

Ook bij klanten van InnoFra wordt Stichting Communicatie ingezet wanneer behoefte is aan training van bepaalde vaardigheden, coaching of bijvoorbeeld persoonlijkheidsonderzoek m.b.v. de Spiegeltest®.

Wilhelminapark 3
4818 SL Breda
www.sc.nl

dcreative-logo-light-background

Dcreative

Webdesign en web development. Een sprekend ontwerp, responsive design, functionaliteit op maat en voorzien van automatische tests.

Dcreative

Webdesign en web development. Een sprekend ontwerp, responsive design, functionaliteit op maat en voorzien van automatische tests.

Dcreative ontwikkelt websites. Van eenvoudige bedrijfsmatige websites tot complex maatwerk. Altijd met aandacht voor sprekende ontwerpen en robuuste technologie.

Ik ben een freelance website ontwikkelaar onder de naam Dcreative. Als webdesigner en webdeveloper heb ik onderhand enige ervaring mag ik wel zeggen. Met veel plezier ontwikkel ik websites zoals het hoort: een sprekend ontwerp, responsive design, functionaliteit op maat en voorzien van automatische tests.

Voor Innofra onderhoud ik met veel plezier de website innofra.nl, daarnaast host ik enkele sites voor innofra en zorg voor een aantal domeinnaamregistraties.

www.dcreative.nl

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.