Teambuilding op 22 september - Culinaire Ontdekkingstocht door Leiden

Afgelopen vrijdag was onze InnoFra teambuilding bijeenkomst! Dit jaar is er gekozen voor een culinaire vaartocht, waarbij we verschillende restaurants aandeden en genoten van heerlijke maaltijden.

Voordat we gingen varen hebben Frans en Peter een uitleg gegeven over de opdracht bij de gemeente Delft, zowel van de afgelopen periode, maar ook hoe we met onze ondersteuning de oplossingen gaan aandragen binnen de opdracht. Frans heeft hier een leuk cadeau overhandigd die mogelijkheden biedt; namelijk het boek: de Oplossingen machine.

Ondanks de regenachtige start van de dag, mocht dit de pret niet drukken. We begonnen onze culinaire reis op een stijlvolle boot, waar we genoten van een lekkere borrel. Vervolgens bezochten we diverse restaurants langs de route, waar we werden verwend met een verscheidenheid aan smaakvolle gerechten. De teamgeest en de positieve energie straalde de hele middag door.

Deze informele en gezellige setting gaf ons de kans om te ontspannen, bij te praten en nieuwe gesprekken te voeren buiten de gebruikelijke kantooromgeving. Een uitstekend moment om stil te staan bij de mooie ontwikkelingen waar onze organisatie zich de komende periode mee bezig gaat houden.

We geloven dat dit uitje ons niet alleen dichter bij elkaar heeft gebracht, maar ons ook heeft geïnspireerd om nog beter samen te werken.

Bekijk enkele foto's van onze dag op onze website om een glimp op te vangen van de gezellige sfeer.

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.