Stokje overdragen, van implementatie naar uitrol

Voor Frans zit zijn rol als programmamanager bij HLT Samen er op. Frans en strategisch adviseur Peter hebben de afgelopen 2,5 jaar, samen met de gemeentelijke afdelingen en externen, hard gewerkt aan de verdere uitwerking van de Centrumvisie Teylingen.

Stokje overdragen, van implementatie naar uitrol

Dat was een prachtige uitdaging, waarbij ze hun kennis en ervaring aan de organisatie hebben mogen overbrengen. Met een lach en een traan geeft Frans, namens InnoFra, het stokje over aan Jacqueline van Gils, maar uiteraard is Frans bereikbaar voor vragen als dat nodig is.

Waar Frans het Integraal Gebiedsgericht Werken (IGW) heeft geïmplementeerd binnen de gemeentelijke afdelingen, zal Jacqueline deze aanpak verder doorzetten.

Daarnaast zijn Peter en Frans ook betrokken geweest bij de organisatie ontwikkeling binnen HLTsamen. Al met al kijken we terug op een boeiende periode.

Wij wensen Jacqueline veel plezier en geluk in haar nieuwe uitdaging. Dat gaat wat ons betreft helemaal goed komen!

Wil je meer weten over IGW, lees dan hier verder.

#IGW #integraalgebiedsgerichtwerken #samendoenwehet #HLT

Knipsel

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.