KennisNetwerk

Groeiende behoefte aan het borgen van kennis

Iedereen die te maken heeft met het beheer van de openbare ruimte kent het belang van inhoudelijke kennis. Door inkrimping van gemeentelijke organisaties, afstoting van taken en doorstroom van medewerkers verdwijnt deze vakkennis en is er een groeiende behoefte aan het borgen ervan.

KennisNetwerk voorziet in deze behoefte. Het KennisNetwerk is een landelijk platform voor gemeentes om kennis te delen over het beheer van de openbare ruimte. Door van elkaar te leren, voorkomen we dat de kennis die we hebben opgebouwd verloren gaat. We delen en borgen onze kennis in een netwerk van professionals die in hetzelfde werkveld en dezelfde regio werkzaam zijn.

Benieuwd wat het KennisNetwerk kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op.

Download de brochure.

kennisnetwerk

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologie├źn zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologie├źn kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.