Vakbeurs 2023 Brengt Professionals Samen

Frans en Gerrit hebben een bezoek gebracht aan de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht.

Frans en Gerrit hebben een bezoek gebracht aan de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht. Het is alweer jaren geleden dat InnoFra hier als standhouder aan deelgenomen heeft. Daardoor wel weer eens goed om te kijken wat de “markt” allemaal bedacht heeft en hoe men bezig is met de opgaven die er liggen op het gebeid van klimaat, energie, duurzaamheid, circulariteit enz. De grote opgaven waar met name gemeenten voor staan om oplossingen voor te bedenken en te implementeren. Vanuit onze rol als adviseurs voor gemeenten is het dan juist goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Knipsel2
Knipsel4
Knipsel3

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws