Vakbeurs 2023 Brengt Professionals Samen

Frans en Gerrit hebben een bezoek gebracht aan de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht.

Frans en Gerrit hebben een bezoek gebracht aan de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht. Het is alweer jaren geleden dat InnoFra hier als standhouder aan deelgenomen heeft. Daardoor wel weer eens goed om te kijken wat de “markt” allemaal bedacht heeft en hoe men bezig is met de opgaven die er liggen op het gebeid van klimaat, energie, duurzaamheid, circulariteit enz. De grote opgaven waar met name gemeenten voor staan om oplossingen voor te bedenken en te implementeren. Vanuit onze rol als adviseurs voor gemeenten is het dan juist goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Knipsel2
Knipsel4
Knipsel3

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.