VNG omarmt Integraal Gebiedsgericht Werken (IGW) volgens InnoFra

In een artikel in het e-magazine van VNG wordt door middel van een casus uitgelegd waar gemeentes tegenaan lopen omtrent de omgevingswet en de nieuwe manier van werken, en blijkt duidelijk hoe waardevol het is om InnoFra bij projecten te betrekken.

Lees het volledige artikel op de website van het VNG

Integrale oplossingen

De komst van de omgevingswet vraagt om een nieuwe manier van werken. Omgevingsvraagstukken binnen gemeentes worden steeds complexer en vragen om nieuwe oplossingen. De vraag om integrale oplossingen wordt groter en groter.

In het artikel door middel van een casus heel duidelijk uitgelegd waar gemeentes tegenaan lopen.

InnoFra biedt ondersteuning

InnoFra kijkt samen met de medewerkers van een organisatie hoe er vanuit de opgaven binnen omgevingsbeheer beter en integraal kan worden samengewerkt. Samen maken ze een koppeling naar ruimtelijke ordening en brengen de kansen en knelpunten in kaart.

De organisatie wordt door InnoFra ondersteunt. Het resultaat hiervan is dat de organisatie alle knelpunten en kansen aan de voorkant van een project inzichtelijk heeft en deze heeft gewogen. Hierdoor wordt de raad in staat gesteld op het juiste kaderstellend niveau keuzes te maken en besluiten te nemen.

2020.11 INNOFRA - Infographic - DEFINITIEF - expanded - 131x88 - 5mm bleed

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologie├źn zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologie├źn kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.