GIS BORG ondersteunt gemeenten met een transparante bedrijfsvoering

In de laatste editie van het blad Big Nieuws is een artikel gepubliceerd over onze webapplicatie GIS BORG. In dit artikel wordt onder andere duidelijk uitgelegd hoe deze webapplicatie gemeenten ondersteunt met een transparante bedrijfsvoering.

Lees het volledige artikel hier.

Gemeentelijke processen snel inzichtelijk

Met de webapplicatie GIS BORG slaat InnoFra een vooruitstrevende brug door het ontsluiten van digitale kaartinformatie uit de diverse applicaties die worden gebruikt binnen overheden, waterschappen, adviesbureaus en aannemers. Deze gebruiksvriendelijke webapplicatie sluit aan op de wensen en eisen vanuit de Nieuwe Omgevingswet om op andere manier integraal en gebiedsgericht te werken.

2

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws