Puzzelstukjes

Een ontwikkeltraject zoals bij de Gemeente Delft bestaat uit vele puzzelstukjes. De grote puzzel vormt uiteindelijk het nieuwe bedrijfsplan waar de gemeente Delft met een nieuwe werkwijze mee verder kan.

Een ontwikkeltraject zoals bij de Gemeente Delft bestaat uit vele puzzelstukjes. De grote puzzel vormt uiteindelijk het nieuwe bedrijfsplan waar de gemeente Delft met een nieuwe werkwijze mee verder kan.

Onlangs hebben we bij de Gemeente Delft samen met de afdelingen het eerste puzzelstukje gelegd! Dat deden we door middel van werksessies, waarbij we in kaart brachten wat er goed gaat, en wat er beter kan. De ontwikkelinzichten worden verzameld en belicht door een Management Team.

De afdelingen hebben onlangs deze inzichten van de ambassadeurs van hun afdeling gepresenteerd gekregen tijdens plenaire terugkoppelsessies. De reacties waren veelbelovend!

Welke puzzelstukjes zijn we en gaan we leggen ?

  1. Het ‘projectentreintje’, waarbij we werkprocessen herschikken en integraal samenwerken centraal staat.
  2. Het MT Ontwikkeltraject, waaraan de bestaande afdelingshoofden en een deel van de afdelingen aan gaan deelnemen.

Daarnaast zal van de foto verkregen informatie leiden tot aanbevelingen die ook middels puzzelstukjes zullen worden uitgewerkt

Nieuwsgierig neem contact met ons op middels onze contactpagina.

#ontwikkelen #veranderen #gemeenten #veranderprocessen #verandertrajecten

Knipsel

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.