Een geslaagd IGW-webinar!

Op donderdag 29 oktober vond ons webinar Integraal Gebiedsgericht Werken (IGW) plaats vanuit de foyer van ons nieuwe kantoor.

Het doel van het webinar, info delen en met elkaar beter worden in Integraal gebiedsgericht Werken, is meer dan geslaagd. We hebben mooie ervaringen en ideeën gedeeld met elkaar.

Bouke de Jong (programmamanager en partner BeheerMeester) en Peter de Visser (afdelingshoofd Stadsbeheer gemeente Zoetermeer) hebben ons verteld over de grote uitdagingen die spelen in gemeenteland over Stedelijk Programmeren. Rick Goddijn (teamleider Beheer en Civiel WODV) en Frans Gersen (programmamanager IGW en partner BeheerMeester) hebben de successen van IGW in de gemeenten Voorschoten en Wassenaar laten zien. Frank Maurits (beleidsadviseur Openbare ruimte en Assetmanager) heeft een belangrijke ontwikkeling en casuïstiek van de gemeente Zoetermeer op de digitale tafel gelegd. Het vertelde over het maken van een beheervisie aansluitend bij de omgevingsvisie en de ontwikkeling van Assetmanagement in de gemeente.

De deelnemers gaven vanuit hun kantoor of huiskamer interessante inbreng, waardoor een mooie wisselwerking ontstond.

In 2021 wordt dit vervolgd in een community IGW met nog veel meer interessante webinars!

Overzichtsfoto webinar

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws