Anders werken en toch meer samen, juist door Corona

Sinds enkele weken is de wereld compleet veranderd. We hebben te maken met strenge maatregelen. Dit betekent voor velen dat we vanuit huis of met aanpassingen op kantoor werken en veel meetings online via bijvoorbeeld Teams organiseren.

Uiteraard nemen ook wij gepaste maatregelen. Met de richtlijnen van het RIVM werken we op kantoor en organiseren we veel meetings en besprekingen online. Èn ons kantoor wordt nu meerdere malen per dag goed schoongemaakt.

De manier van communiceren is misschien anders, toch kunt u nog steeds de maximale inzet van ons verwachten. We zoeken steeds naar mogelijkheden om sneller te kunnen schakelen, te borgen en te communiceren. Deze nieuwe manier van werken kost soms extra tijd, waardoor de doorlooptijd van opdrachten wat langer kan zijn. De huidige en nieuwe opdrachten voeren wij met evenveel passie voor u uit! Hier verandert niets aan.

De communicatie, zoals u van ons gewend bent, blijft onveranderd, alleen zullen onze meetings zoveel mogelijk via een video meeting plaatsvinden.

Voorop staat dat iedereen goed aan zijn/haar gezondheid moet denken. ‘Met elkaar’ is nog nooit zo ‘met elkaar’ geweest. Denk aan elkaar, help elkaar een handje en verlies niemand uit het oog, maar bovenal: blijf gezond.

Meer informatie nodig?


Direct contact Meer nieuws