De effecten van groen op de hitte in de verstedelijkte buitenruimte

Groen in de stad heeft op zonnige dagen een verkoelend effect. Wanneer groen op de juiste plekken wordt geplant kan dat op een effectieve wijze kan bijdragen aan bijvoorbeeld het tegengaan van hittestress.

Lees het artikel hierover op de website Stadszaken.

Park-met-verkoelende-schaduw

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologie├źn zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologie├źn kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.