Vakbeurs Klimaat: alles over de gevolgen van het veranderende klimaat

Of en in welke vorm er een klimaatwet gaat komen, de tijd zal het leren. Hoe dan ook, de openbare ruimte in met name de stedelijke leefomgeving zal klimaatbestendig ingericht moeten worden. Het is immers onvermijdelijk dat door de klimaatveranderingen extremen zoals piekbuien, hittestress en droogte steeds vaker zullen voorkomen.

Welke risico's levert klimaatverandering op? Welke klimaateffecten kunnen we verwachten? Hoe maken we ons gebied waterrobuust en klimaatbestendig?

Vakbeurs Klimaat wil vooral op de laatste vraag een antwoord geven. U vindt er mogelijke oplossingen voor de gevolgen van klimaatverandering. Op de beursvloer komt u in contact met alle belangrijke marktpartijen en ontdekt innovatieve producten en slimme diensten. In actuele lezingen doet u kennis op en wisselt u ervaringen en ideeën uit met uw vakgenoten.

Meer informatie over de Vakbeurs Klimaat op 21 november 2019: https://www.vakbeursklimaat.nl/

Vakbeurs-Klimaat-2019

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.