Presentatie kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet

Op 26 maart was InnoFra namens onze opdrachtgever Gemeente Nissewaard aanwezig op de DSO-dag voor de 9e kwartaaldemonstratie van het digitaal stelsel Omgevingswet. Het thema was 'Je gaat het begrijpen door ermee te werken'.

Aan de hand van praktijkproeven werd de voortgang gepresenteerd door de contactpersonen van de provincie, de gemeente, het waterschap en het rijk. De gebruiker zoals handhaver en initiatiefnemer stond hierbij centraal.

Op de website Aan de slag met de Omgevingswet kunt u de livestream bekijken en de presentaties downloaden.

DSO-dag_26_maart_2019

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologie├źn zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologie├źn kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.