Gemeentes maken kennis met Web BORG

Ook dit jaar was Innofra weer vertegenwoordigd tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte, waar we onze nieuwe webapplicatie Web BORG presenteerde.

Deze dagen stonden in het teken van kennismaken, bijpraten, herinneringen ophalen en inspireren. Met demonstraties hebben we weer een aantal organisaties kennis laten maken met de vele voordelen die onze nieuwe webapplicatie Web BORG te bieden heeft.

Wilt u weten wat Web BORG voor uw organisatie kan betekenen? Download dan de brochure.

IMG_2761

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws

Mogen we cookies plaatsen?

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologie├źn zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologie├źn kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.