Andrew bedankt en welkom Niels

GIS-specialist Andrew Arlaud gaat InnoFra verlaten voor een nieuwe stap in zijn carrière en geeft het stokje door aan Niels van de Pol. We bedanken Andrew en stellen Niels aan je voor!

Over Niels

Niels heeft een bachelor Aardwetenschappen op zak en een passie voor kaarten. Via GEO-ICT heeft Niels eerst een jaar gewerkt als geo-data specialist bij een landmeetkundig bedrijf / ingenieursbureau. Na zijn studie wil hij nu graag de GIS-wereld verkennen.

In zijn tweede werkjaar wil Niels het InnoFra team 4 dagen per week versterken met een frisse blik en enthousiasme.

Aan de slag bij InnoFra

Bij InnoFra werken we met betrokken adviseurs en vakspecialisten. De BORG methodiek van InnoFra helpt je om te komen tot een transparante bedrijfsvoering, waarbij de bijbehorende tools zoals de GIS BORG dit helpen te ontsluiten.

GIS BORG is onze web-omgeving met kaarten die vanuit een BMS (Beheer Managemant Systeem) verschillende ketens ontsluit, maar ook helpt bij het programmeren. Ook ondersteunt het IGW (Integraal Gebiedsgericht Werken). Hiermee heb je een tool die van werkvloer, management, bestuur en derden de bedrijfsvoering transparant maakt en gebruikt kan worden in de besluitvorming. Op deze manier maak je assetmanagement praktisch toepasbaar.

Niels gaat aan de slag als GIS-specialist die de GIS BORG beheert en middels de helpdesk ondersteuning biedt aan gebruikers. Daarnaast is hij betrokken bij de verdere ontwikkeling van de GIS BORG, die in onze optiek nog veel meer kan betekenen dan alleen een transparante bedrijfsvoering visualiseren. Bijvoorbeeld het vanuit GIS BORG en IGW via knelpunten en kansen, interactieve visuele afwegingskaders vervaardigen.

Bedankt en welkom!

Bij deze heten we Niels van harte welkom als nieuw lid van team InnoFra en bedanken we Andrew voor zijn inzet en wensen hem succes met zijn verdere carrière!

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws