Meet Andrew en the team!

Andrew Arlaud is sinds kort werkzaam bij BeheerMeester als GIS-specialist die de GIS BORG beheert en middels de helpdesk ondersteuning biedt aan gebruikers.

We werken met betrokken adviseurs en vakspecialisten. Het BORG concept dat InnoFra met zich brengt helpt u om te komen naar een transparante bedrijfsvoering, waarbij de bijbehorende tools zoals de GIS BORG dit helpen te ontsluiten.

GIS BORG is onze web-omgeving met kaarten die vanuit een BMS (Beheer Management Systeem) verschillende ketens ontsluit, maar ook helpt bij het programmeren. Deze ondersteunt ook IGW (Integraal Gebiedsgericht Werken). Daarbij heeft u een tool die van werkvloer, management, bestuur en derden de bedrijfsvoering transparant maakt en gebruikt kan worden in de besluitvorming. Op deze manier kunt u assetmanagement praktisch toepasbaar maken.

Andrew Arlaud is sinds kort werkzaam bij BeheerMeester als GIS-specialist die de GIS BORG beheert en middels de helpdesk ondersteuning biedt aan gebruikers. Daarnaast is hij betrokken bij de verdere ontwikkeling van de GIS BORG, die in onze optiek nog veel meer kan betekenen dan alleen een transparante bedrijfsvoering visualiseren. Zo zijn we bezig om vanuit GIS BORG en IGW via knelpunten en kansen, interactieve visuele afwegingkaders te vervaardigen.

Binnenkort rondt Andrew zijn HBO GEO-ICT deeltijd studie af. Hij werkt al een aantal jaren in de GEO-ICT sector en heeft o.a. cursussen BAG, BGT, Microstation, AutoCAD, Revit, ArcGIS Desktop en QGIS gedaan.

Andrew is positief, secuur, open en duidelijk. Daarmee zijn wij blij dat Andrew ons team versterkt!

Wil je weten met wie InnoFra nog meer werkt? Kijk dan hier.

Introductiefoto Andrew

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws