Wij missen u!

Ondanks corona toch veilig samenwerken.

Het is voor niemand een feestje, alle beperkingen omtrent corona. En wat duurt het al lang. Bij InnoFra, dat een netwerkorganisatievorm heeft, missen we het ontzettend om onze partners ‘live’ te zien en spreken!

We wijken zoveel mogelijk uit naar digitale middelen, maar soms ontkomen we er niet aan dat we elkaar op kantoor moeten treffen.

We vinden het uiteraard heel belangrijk dat er dan op kantoor veilig gewerkt kan worden. Daarom hebben wij overal tussenschermen van plexiglas tussen de werkplekken geïnstalleerd en desinfecteren wij onze werkplekken de hele dag door.

Onze opdrachtgevers en andere externen zijn welkom op afspraak.

Zo kunnen we gezond en veilig samenwerken!

spatscherm

Wil je meer informatie?


Direct contact Meer nieuws